ЕлТро-ВР ЕООД - изграждане, ремонт и поддръжка на всички видове електрически инсталации Изграждане, ремонт и
поддръжка на всички видове
електрически инсталации
ЕлТро-ВР - Начало ЕлТро-ВР - Контакти
"ЕлТро-ВР" ЕООД предлага следните услуги: - изграждане, ремонт и поддържане на силнотокови електрически инсталации в жилищни сгради, търговски и промишлени обекти - ел. табла и захранващи линии, ключове, контакти, вътрешно осветление, външно осветление и др.; - изграждане, ремонт и поддържане на вътрешни телефонни мрежи - кабелни крайщници, захранване на крайщници, телефонни линии, програмиране и препрограмиране на телефонни централи; - изграждане на мълниезащита на жилищни сгради, търговски и промишлени обекти; - абонаментно поддържане на вътрешни телефонни мрежи, пожароизвестителни инсталации, домофонни уредби.
Реклама
Статии

Статии

За кого е предназначен този раздел?

В пощата си често получаваме различни въпроси, свързани с изграждането и ремонта на електрически инсталации. Задават ги хора, които не са професионални електротехници, но по една или друга причина са принудени със собствени сили да изграждат или ремонтират електрически инсталации.

Решихме в тяхна помощ да създадем този раздел, в който популярно да отговорим на интересуващите ги въпроси.

Инфорацията в раздел "Статии" едва ли ще бъде интересна за професионални електротехници. Надяваме се да е в помощ на тези, които инцидентно трябва да решат някакъв проблем.

Как правилно да определим необходимото сечение на кабела за осветителна инсталация, как да си изградим електрическа инсталация с обикновен, сериен, девиаторен или кръстат ключ, как да използваме датчици за управление на електрически лампи, как да модернизираме остарялото електрическо табло на апартамента си, какво е цветна температура? На тези и много други въпроси ще отговорим на страниците на този раздел.


Доверете се на нашият професионализъм, лоялност и коректност!
   
«ЕлТро-ВР» ЕООД — изграждане, ремонт и поддръжка на всички видове електрически инсталации.
Copyright © 2008 - ElTro-VR. All rights reserved.
Webdesign: ArtStudioBM.
Яндекс.Метрика